Gerd van der CruijsenManaging Partner

managing-partner-lrm-gerd-van-der-cruijsen

Gerd van der Cruijsen is afgestudeerd in het onderwijs en heeft een aantal jaren als docent in het middelbaar onderwijs gewerkt. Hij koos daarna voor het bedrijfsleven.

Hij werkte een aantal jaren als ICT-professional bij het RCC (Rijkscomputercentrum). Hij maakte daarna de overstap naar het bedrijfsleven bij Interprogram (Sogeti). Na een korte periode als professional (projectleider/consultant) werd hij toegevoegd aan de IP Academy als docent en coach van jonge, hoog opgeleide ICT-ers. Met zijn didactische achtergrond en sterke peoplemanagement skills selecteerde, leidde en vormde hij veel jonge mensen naar een hoog professioneel niveau in deze veeleisende omgeving.

Dit leidde tot een managementpositie in deze snel groeiende organisatie met de taak om professionals, projectmanagers en senior consultants een optimale begeleiding te geven in hun carrière. Hij was verantwoordelijk voor meerdere teams, variërend in grootte van 60 tot 100 ICT-professionals.

Later kreeg hij de extra verantwoordelijkheid om het werving en selectie proces te reorganiseren om de gevraagde groeispurt naar een grotere organisatie te kunnen maken. Met een stuurgroep organiseerde hij nieuwe en innovatieve werving- en selectieactiviteiten om de hoog gestelde doelen te halen. Als Senior Manager Personeel en MT lid van de nieuwe unit Software Control Kwaliteitszorg werd hij verantwoordelijk voor alle HRM-taken, tactisch en strategisch.

Als Managing Partner bij LRM Group heeft hij in de verschillende fases van dit bedrijf nieuwe W&S consultants geselecteerd en begeleid. Daarnaast ontwikkelde hij samen met een collega een selectie-assessment wat in de loop van de tijd door verschillende bedrijven is ingehuurd. Ook als coach voor management en directies heeft hij ruime ervaring.

Gerd is graag actief op commercieel gebied. Hij heeft intussen vele bedrijven en organisaties ondersteund om nieuwe sr. professionals en managers aan te stellen. Dit doet hij op basis van een kritische en eerlijke intake en met een directe en heldere stijl van interviewen waarin hij blijk geeft van fijn en scherp oog voor (interim) talent, zowel bij professionals als management.

contact details

Voordijk 15 b
5451 HR Mill

Social Profiles