Historie

LRM Group bestaat al meer dan 20 jaar. Bijgaand een overzicht van onze historie.

 • 1994

  Het ontstaan

  LRM Group, toen nog Lamé Search Partners geheten, startte in 1994. Vanuit de achtergrond in ICT van de oprichters is LRM Group van oudsher gespecialiseerd geweest in werving en selectie voor de ICT functies. De aandacht gaat daarbij naar mensen in veelal specifieke rollen en taken op een HBO- / academisch niveau die hun carrière verder vorm willen geven en/of een verandering of uitbreiding in het aandachtsgebied /takenpakket willen bewerkstelligen. Het hoofdkantoor was in Zeist. Er werden vestigingen in Eindhoven en Maassluis geopend en later kwam er Veenendaal bij.

 • 2000

  Uitbreiding dienstverlening

  Na 2000 is de dienstverlening uitgebreid van recruitment naar ook interim management, coaching van zowel professionals als managers en HR adviesopdrachten. De naam werd daarvoor aangepast naar Lamé Resource Management. Door de jaren heen werden voor en met klanten diverse evenementen georganiseerd met het oog op verandering, uitbreiding etc. Te denken valt hierbij aan open dagen, ronde tafel bijeenkomsten, workshops, deelname aan beurzen, etc. Daarnaast zijn eigen columns en marktbespiegelingen geschreven. Vele professionals hebben door coaching de volgende stap in hun carrière kunnen maken of hebben nu helder op het netvlies wat hun talenten zijn en waar zij hun capaciteiten het beste tot hun recht kunnen laten komen. Aangezien ICT een steeds grotere invloed en betrokkenheid had naar de business eromheen, denk aan finance, logistiek en met name staffuncties werd ook het aandachtsgebied van LRM uitgebreid naar deze omliggende gebieden waar het W&S en interim opdrachten betrof.

 • 2005

  Verandering van naam

  Vanaf 2005 is de naam veranderd naar de huidige naam LRM Group, hierin kunt u de oude naam Lamé Resource Management nog herkennen. Per januari 2014 heeft LRM Group haar kantoren in Veenendaal en Eindhoven gecentraliseerd in ’s-Hertogenbosch en is de dienstverlening gefocust op (Executive) Search, Interim Management en Coaching.

 • 2017

  Gericht op de toekomst

  LRM Group staat nog steeds voor dienstverlening op het hoogste niveau met ruime aandacht voor de mens als individu met al zijn kwaliteiten, kracht en aandachtspunten en het belang van de organisatie met haar cultuur, ontwikkeling en behoeftes naar de toekomst.