Kandidaten

Of het nu gericht is op een specifieke vacature of dat het een oriënterend gesprek is, de senior consultants van LRM Group hebben met elke kandidaat een intensief selectie- cq. loopbaan dan wel oriënterend gesprek.

Tijdens zo’n gesprek worden de kracht van de persoonlijkheid, de sterktes en aandachtspunten in de ervaring en de verwachtingen naar de toekomst zo goed mogelijk in kaart gebracht. Vele aspecten komen aan de orde, zoals:

 • Ervaring in huidige en vorige posities;
 • Ontwikkeling van de carrière;
 • Gemaakte keuzes en behaalde resultaten;
 • Onderscheidende en bijzondere eigenschappen;
 • Eigen ideeën en mening;
 • Leiderschapsstijl;
 • Ambitie;
 • Meerwaarde naar de toekomst.

Tevens wordt gezamenlijk gekeken welke eigenschappen zorgen voor verandering, doorbraken en resultaten.

Al deze informatie wordt gehouden tegen de functiespecifieke eigenschappen en de verwachtingen van de organisatie indien het gaat om een gesprek in het licht van een openstaande vacature.

Betreft het een loopbaan cq. oriënterend gesprek, dan wordt samen gekeken welke functie(s) en organisaties zouden kunnen passen bij de specifieke wensen en ambities van de kandidaat.

In het eerste geval wordt samen beoordeeld in hoeverre er een match is met de vacature en wordt met de kandidaat het vervolgtraject besproken. Gedurende de gehele procedure bij de opdrachtgever blijft de consultant als intermediair betrokken om waar nodig een rol van betekenis te kunnen vervullen. Dat varieert van het organisatorische deel als afspraken maken en afstemmen maar zeker ook om nader toelichting te geven, onduidelijkheden uit te sluiten en verwachtingen te managen.

In het tweede geval houden we de gegevens in portefeuille en gaan we afhankelijk van de timing/situatie of op zoek naar een mogelijke opportunity, dan wel wordt bij toekomstige vacatures de beoordeling gemaakt in hoeverre de kandidaat zou kunnen passen.

Eventueel of op verzoek wordt er een referentieonderzoek of een aanvullend of richtinggevend assessment aan gekoppeld.

Contactpersonen

Gerd van der Cruijsen

Managing Partner
06 22203140

gerd-van-der-cruijsen-klein
Bel mij terug

  Eite Slootheer

  Managing Partner
  06-24606650

  Bel mij terug

   Deel deze pagina