25 jaar in het vak

De Managing Partners van LRM Group zijn Eite Slootheer en Gerd van der Cruijsen. Beiden kunnen bogen op een jarenlange ervaring, opgebouwd vanuit een carrière op management- en directieniveau in het bedrijfsleven en later voortgezet in werving & selectie / executive search / interim management. Zij onderscheiden zich door hun gedrevenheid, integriteit, persoonlijke betrokkenheid en vakmanschap.

Blind vertrouwen

Hun onderlinge samenwerking beslaat inmiddels meer dan 25 jaar en daarom zal het geen verrassing zijn dat vertrouwen, respect, kennis en ervaring en inzicht in de markt de basis vormt van de samenwerking en de resultaten van deze senior professionals in dit vak. Ze hebben daarmee vorm gegeven aan het succes van LRM Group. Dit wordt ten volle uitgedragen naar elke kandidaat en opdrachtgever die met LRM Group samenwerkt.

Aanpak

Hun eigenschappen zie je ook direct terug in hun aanpak. Ze hebben de kracht van hun verschillende persoonlijkheden gebruikt om een eenduidige aanpak te ontwikkelen om kandidaten te spreken, te toetsen en te selecteren steeds met de focus op de professionaliteit van de kandidaat op zijn vakgebied en als mens in zijn omgeving. Deze aanpak leidt tot een passende oplossing voor een (interim) positie bij uw organisatie, rekening houdend met de fase waarin uw organisatie zich bevindt, met het team in haar samenstelling en rekening houdend met de doelstellingen naar de toekomst.

Onze DienstenOnze diensten voor opdrachtgevers

recruitment

Recruitment

LRM Group is úw partner op het gebied van recruitment. Wij hebben een transparant en constructief proces, gericht op een duurzame samenwerking en concreet resultaat.

Lees meer
interim

Interim

U heeft snel iemand nodig. LRM Group heeft vanuit haar netwerk de expertise en de contacten om deze extra capaciteit te verwerven en op tijdelijke basis aan te bieden.

Lees meer
Coaching

Coaching

De senior consultants van LRM Group worden op basis van de ruime ervaring met regelmaat gevraagd door zowel kandidaten als ook opdrachtgevers om een coachtraject met hen te doorlopen.

Lees meer