Eite SlootheerManaging Partner

managing-partner-lrm-eite-slootheer

Eite Slootheer heeft een basis in de ICT en op financieel gebied.

Zijn ICT carrière is Eite gestart bij Vopak (eerder Van Ommeren Data) waar hij verschillende internationale systemen mee heeft ontworpen en geïmplementeerd. Later is hij, in de rol van Projectmanager, verantwoordelijk geweest voor diverse internationale ICT projecten en adviesopdrachten in de transport & logistiek, handel, verzekeringen en op financieel/consolidatie gebied..

Eite maakt de overstap naar Sogeti Nederland (toen Interprogram)), waar hij na ca. 3 jaar als Projectmanager actief te zijn geweest, toetreedt tot het management. Zijn aandachtsgebied is vooral de mens in een professionele organisatie. Het selecteren en aannemen en het begeleiden en ontwikkelen van professionals in hun carrière behoort tot zijn primaire taak. Daarnaast is hij actief betrokken bij het ontwikkelen en implementeren van Competentiemanagement.

De laatste jaren is Eite vanuit de directie van Sogeti verantwoordelijk met 5 managers personeel voor de professionals (trainees tot en met de zware consultants en project-/ programma managers ) van de unit waar het ontwikkelen en onderhouden van informatiesystemen de core business is (ca. 450 FTE).

Met LRM Group help ik mijn klanten om structureel posities in te vullen. Dit betekent dat er ook strategisch wordt meegedacht.

Sinds 1999 is Eite  een van de managing partners binnen LRM Group. Vanuit zijn kantoor in Maassluis bedient hij primair klanten in het westen van Nederland. Eite wordt gekenmerkt door zijn rustige, maar duidelijke en gedegen aanpak en zijn grote ervaring met mensen selecteren en begeleiden / coachen. Dat is ook waar zijn grote motivatie voor dit vak uit bestaat: het omgaan met mensen, het in kaart brengen van hun profiel en waar nodig ondersteunen, bespreken en bijsturen om nog effectiever, gemotiveerder cq. succesvoller te zijn op de arbeidsmarkt en hun performance op het vakgebied. Door deze achtergrond en belangstelling en zijn jarenlange ervaring is Eite voor zowel opdrachtgevers als ook kandidaten een volwaardig gesprekspartner waar het gaat om functies op professioneel en op management/directie niveau.

contact details

Noorddijk 57
Maassluis

Social Profiles